Bezoekje waard

 

Echt een bezoekje waard

Hieronder staan plekken die Navaré echt een bezoekje waard vindt. Sommige virtueel, online, en sommige in het echt.

 


Stichting Favela Brasil

Hier koop ik mijn speciale kralen in om te verwerken in mijn eigen Navaré’s. Heel speciaal. Kralen van zaden uit het Amazone, die zo het Amazonewoud helpen beschermen en de mensen daar aan een inkomen kan helpen. Kralen met een verhaal, soms zelfs een heel bijzonder en uniek verhaal. En daar hou ik van, dat is echt in de geest van Atelier Navaré.

Bezoek hun website www.favelabrasil.nl maar eens. Want ze doen nog veel meer dan alleen kralen maken en verkopen. Ook zij maken er sieraden van. Kijk maar eens wat een moois ze daar te koop hebben en hoe de kralen en sieraden en alle andere mooie spulletjes die deze stichting verkoopt daar in de Amazone gemaakt worden. Alles wat ze doen en opbrengen is voor het Amazone en de mensen die daar leven.

Daarom koop ik daar graag daar kralen in om verder te verwerken in mijn eigen sieraden en andere Navaré’s. En wil ik jullie deze plek met ook mooie sieraden en andere spulletjes niet onthouden.


ZooPark Overloon

Dieren in kooien en in gevangenschap zijn vaak geen pretje om te zien. Maar toch, dierentuinen brengen wel de dierenwereld dichterbij. En dat komt de dierenwereld weer ten goede. Zo zie je in het echt dat we zuinig moeten zijn op onze wereld en dat dier- en natuurbescherming echt de moeite waard is.

Geen ander park weet dit beter over te brengen, vind ik, dan ZooPark Overloon. Dit park is echt betrokken bij het welzijn van hun dieren en in hun voortbestaan. Ze weten hun passie en zorg voor de dieren vorm te geven in de manier van huisvesting van de dieren, met educatie, met onderzoek en conservatie. 

Ga er eens heen, en neem je fotocamera mee!


De echte vakman

Neem eens een kijkje bij edelsmid en sieradenmaker Jack Borninkhof, mijn 1ste leermeester en ondersteuner om te durven gaan voor mijn droom.
Wie weet, misschien besluit je om zelf ook eens het edelsmeden te proberen. 
 

Edelsmidatelier Jack Borninkhof
www.jackborninkhof.nl
www.facebook.com/jackborninkhof.edelsmidatelier