Herroepingsrecht – Retourneren

Natuurlijk hoop ik dat wat u bestelde helemaal naar wens is en veilig en wel bij u is aangekomen. Mocht u het toch retour willen zenden lees dan het onderstaande goed door.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de kosten hiervan de website van uw vervoerder. De kosten van een pakketje met track en trace bedragen circa € 6,95. Omdat de retourzending uw verantwoordelijkheid is, is een zending met track en trace aan te bevelen. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Atelier Navaré geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u onderstaand formulier invullen. 

Het verschuldigde orderbedrag zal Atelier Navaré binnen 14 dagen na retourontvangst terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk
Op producten die Atelier Navaré speciaal voor u maakt zoals voorafgaand gezamenlijk in goed overleg overeengekomen is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Zie ook artikel 6 tot en met 10 van de Algemene Voorwaarden voor meer informatie over het herroepingsrecht.

 

Formulier Herroepingsrecht – retourformulier

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

    Houdt uw mailbox goed in de gaten! Ook uw ongewenste e-mail of spambox.

    Met het versturen van dit formulier deelt u met mij persoonlijke gegevens. Natuurlijk ga ik daar verantwoordelijk mee om. Voor meer info verwijs ik u graag naar de privacyverklaring.

    U kunt deze hier openen: PRIVACY VERKLARING. Deze link opent in een nieuw venster. Zo raakt u deze pagina met het al ingevulde formulier in ieder geval niet kwijt.