Klachten

Natuurlijk hoop ik dat wat u bestelde helemaal naar wens is en veilig en wel bij u is aangekomen. En dat u tevreden bent over de service van Atelier Navaré.

Als dit nu toch niet het geval is, wil ik dit graag van u weten. Ik wil namelijk mensen blij maken en niet ontevreden of teleurgesteld. U kunt hieronder in het formulier uw klacht aan mij doorgeven of u kunt een mailtje sturen naar info@ateliernavare.com.

Ik zal uw klacht goed en zorgvuldig doorlezen en daarna zo snel mogelijk met u contact opnemen over de ingediende klacht. Als u een voorkeur heeft hoe ik met u contact kan opnemen over de klacht dan kunt u dat hieronder in het formulier vermelden, bv schriftelijk, telefonisch of per e-mail.

KLACHTENFORMULIER


    schriftelijktelefonischper e-mail

    Houdt uw mailbox goed in de gaten! Ook uw ongewenste e-mail of spambox.

    Met het versturen van dit formulier deelt u met mij persoonlijke gegevens. Natuurlijk ga ik daar verantwoordelijk mee om. Voor meer info verwijs ik u graag naar de privacyverklaringDeze link opent in een nieuw venster. Zo raakt u deze pagina met het al ingevulde formulier in ieder geval niet kwijt.