Geen markten en braderieën dit jaar, wel een nieuwe opdracht

Dit jaar valt toch het een en ander in duigen. Markten en braderieën kunnen niet doorgaan. Sinds eind februari begin maart werk ik al niet meer op kantoor maar doe ik zo goed als alles vanuit huis. Alles is anders en daar moet ik toch best wel aan wennen. Ergens vind ik het daarom ook niet zo heel erg dat er voor mij geen markten en braderieën zijn. Even genoeg aan m’n hoofd.

Maar dan komt er toch een vraag vanuit Stichting Pluk de Liefde. Voor deze stichting maak ik een aantal sieraden speciaal voor hen voor in hun eigen webshop. Lees hier meer over in mijn blog van 17 maart 2019 en 18 januari 2020.

Sinds januari dit jaar heb ik naast brons en epoxy ook een aantal zilveren hangertjes voor hen gemaakt. Klein begonnen, het zijn meer bedeltjes dan hangertjes. En daar kwam dus de vraag. Of ik een grotere kon maken, in zilver. Geen bedeltje maar een echt hangertje, met een ruim oogje om je kettinkje doorheen te kunnen doen.   

Ik moest mezelf wel even uit het slop halen maar heb de opdracht toch met plezier aangenomen en afgerond. Dus nu is er ook een echt zilveren Pluk de Liefde hangertje, met groot oog.

Om beveiligingredenen worden reacties van gasten eerst goedgekeurd door mij voordat deze worden geplaatst. Niet fijn, maar wel nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.