Op een feestje bij de stichting

Voor stichting Pluk de Liefde maak ik een aantal sieraden, speciaal en alleen voor hen, voor in hun eigen webshop op hun eigen site. Lees in het blog van 17 maart 2019 hoe dit zo gekomen is.

Deze stichting wil polyamorie, liefde in meervoud, onder de aandacht brengen. Het verdient namelijk in onze open westerse samenleving net als andere vormen van liefde en samenleven evenveel bestaansrecht. En dat heeft het nog lang niet voldoende.

Deze stichting houdt ook feestjes. En ik was erbij op 10 januari 2020. Ik heb de verkoop die avond op me genomen. En niet alleen van mijn spulletjes maar ook die van hen. En dat ging me verassend genoeg best aardig af. Ik vindt het leuk om te luisteren naar mensen, naar hun verhalen, naar wat hen bezighoudt en waar ze naar op zoek zijn. Luisteren naar je klant en suggesties maken, beetje een verkooppraatje maar toch niet echt. Ik hou niet van hypocriet gedoe. Iets aansmeren kan ik echt niet. Maar ik weet wel hoe ik kan aansluiten bij wat iemand zoekt en hoe ik het bijzondere, mooie of speciale in iets naar boven kan brengen.

Dit keer was het dus een tafeltje aankleden niet in mijn stijl en mijn kleuren maar in die van de stichting, in die van de liefde. Dat was best nog lastig. Ik heb natuurlijk alles in huis om een tafeltje mooi aan te kleden, maar natuurlijk is alles ook echt in mijn eigen Atelier Navaré stijl. Die van stichting Pluk de Liefde is toch echt anders. En normaal heb ik een hele auto die ik kan vol laden, nu ging ik met de trein, en alleen, zonder mijn lieve steun en toeverlaat Benaouda. Ik moest het aantal spulletjes dus beperkt houden. En slim in en om elkaar heen pakken zodat het een compact meeneembaar pakket werd.

Op het feestje waren ook voor het eerst mijn zilveren bedeltjes te zien, en natuurlijk te koop. Tot nu toe was alles in het brons en van epoxy. Maar langzaamaan ga ik over naar alleen nog maar zilver. Alles is goed gegaan en het was een leuke avond. Een leuk klein avontuur met een mooi resultaat en een goede afloop.

Om beveiligingredenen worden reacties van gasten eerst goedgekeurd door mij voordat deze worden geplaatst. Niet fijn, maar wel nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.