Porties vrolijkheid

Soms lukt het me even niet de balans in de wereld te blijven zien en lijkt het alsof het merendeel van de mensen kortzichtig en egocentrisch zijn, totaal niet gericht op een zo goed mogelijk leven samen en niet verder willen kijken dan hun neus lang is.

Gelukkig weet ik dat dat vooral aan mijzelf ligt en niet de waarheid is. De balans is er echt wel in de wereld. Ik moet hem alleen even opnieuw ijken. Mijn blik ook op andere dingen richten, op positieve dingen. En wat ben ik blij dat het dan nu lente is. De bloeiende crocussen en narcissen, de intens blauwe irisjes, zijn gratis porties vrolijkheid. Erg welkom om alvast als tegenwicht in de strijd te gooien.

Om beveiligingredenen worden reacties van gasten eerst goedgekeurd door mij voordat deze worden geplaatst. Niet fijn, maar wel nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.