De kop is eraf

De 1ste kerstmarkt is voorbij

Dat is nog best een uitdaging, zo’n 1ste keer een stand opbouwen en er staan. Het opbouwen ging erg goed maar zo vlak voordat de deuren open zouden gaan kwamen de zenuwen toch echt. Met zenuwachtige handen kleine prijskaartjes aan producten hangen, niet makkelijk. 

Maar het ging goed. Hoe meer rust ik kreeg hoe meer ik de mensen echt zag die voorbij kwamen. De zenuwen verdwenen en mijn spontaniteit kwam weer terug. Er ontstonden soms leuke gesprekjes. En soms kon ik mijn passie zelfs even delen voor al die kleine mirakels uit de natuur.  Echt leuk. Een goede start. 

De 2de kerstmarkt op De Hof van Wezel

Ook de 2de kerstmarkt was een succes. Het oude jaar goed afgesloten, in vol vertrouwen op naar het nieuwe jaar dat komen gaat.

Om beveiligingredenen worden reacties van gasten eerst goedgekeurd door mij voordat deze worden geplaatst. Niet fijn, maar wel nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.