Herfstgekte

Gek doen in de herfst.

Ik weet niet waarom maar ik wordt gek genoeg altijd een beetje blij van de herfst. Het lijkt wel of alles in beweging is en het allemaal speelser is. De wind en regen doen wat ze willen, de bladeren dartelen naar beneden of landen in je haar. Heerlijk, al die blaadjes in grote hopen op de straat. Kan je zo lekker met je schoenen door heen banjeren, de blaadjes weer omhoog schoppen. Net een klein kind. De herfst is een drukke tijd, vol van verandering. Eigenlijk net zo druk en vol leven als de lente, alleen dan andersom. De blaadjes en zaadjes vallen, de ganzen trekken weer over, maar nu richting zuiden. Nog een laatste periode van drukte en volheid, een voorbereiding op de rust en stilte van straks, de winter komt eraan.
Om beveiligingredenen worden reacties van gasten eerst goedgekeurd door mij voordat deze worden geplaatst. Niet fijn, maar wel nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.