Bouwen

Bouwen en keuzes maken.

Het vlot nu aardig met de website. Maar wat een keuzes moet je maken zeg. En wanneer moet je nu wat doen, wanneer is de tijd daar voor een definitieve keuze? Hoe wil je dat er kan worden betaald, Wat is de beste tegen en welk percentage willen zij van dan weer van mij. En hoe bouw je dat dan zo in je website dat dit ook automatisch  en goed gaat. En hoe doe ik dat met verzenden. Met welke partij, hoe gaat de logistiek, wat gaat dat dan kosten? Hoeveel keuzes zijn er wel niet. En wat kan ik zelf eigenlijk wel en niet bieden. Ik wil bij mijn klanten geen valse verwachtingen geven en ik moet er voor waken dat het me zelf niet te veel tijd gaat kosten. Ik moet het mezelf niet direct al te moeilijk maken met de start van mijn éénmansbedrijfje naast mijn betaalde baan. Allemaal zo lastig. Keuzes en nog eens keuzes maken. En dat is lastig als er zoveel keuzes zijn, met allemaal hun eigen voor- en nadelen, die je tussen alles door moet zien te vinden. En wat weet ik nu al hoe het in de toekomst gaat verlopen? In mijn hoofd weet ik het wel, zie ik het allemaal helder voor me, maar hoe bouw je dat dan in het echt allemaal? En wat een boel pagina’s te vullen met tekst. Tja, af en toe last van een aardig writersblock. Wat moet je nu allemaal vertellen over jezelf. En in welke stijl. Natuurlijk moet dat er eentje zijn die bij mij past. Maar ja, schrijf ik dan met U of met JIJ? Vanuit mijn opvoeding voelt het U altijd goed. Maar toch, ik ben eigenlijk stiekem ook al aardig op weg naar de U leeftijd (al voel ik mezelf nooit zo). Ik mag dus, nu ikzelf qua leeftijd echt wel volwassen ben, best JIJ gaan zeggen. En mijn website wil ik ook graag persoonlijk maken, een plek waar je je hart kan ophalen, waar je moed kan vinden om jouw weg te blijven gaan. JIJ past daar dan weer beter bij. Maar toch, mijn bezoekers zijn mijn wel mijn klanten. En tegen klanten moet je beleefd zijn. Oke, persoonlijk maar beleefd. Jep. Ben nu zelf ook best benieuwd hoe ik dat dan ga doen. Gelukkig zijn er ook van die pagina’s die gewoon verplicht zijn, waarbij de persoonlijke inhoud nauwelijks een rol speelt en er geen hoop keuzes gemaakt hoeven te worden. Die zijn qua inhoud best nog wel lastig maar daar gaat het echt om alleen de inhoud, dat ik snap wat er staat en dat voor zover ik het snap die dan zo goed mogelijk klopt. En zo vorderd het nu toch wel echt gestaag. Mede dankzij de tip om het eens anders aan te pakken. En zowaar, op deze manier, met dit programma werkt het toch een heel stuk eenvoudiger. Het allemaal zelf (willen) doen is al moeilijk genoeg.
Het maakt niet uit hoe langzaam je gaat zolang je maar niet stopt. Confucius
Om beveiligingredenen worden reacties van gasten eerst goedgekeurd door mij voordat deze worden geplaatst. Niet fijn, maar wel nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.