Verhuizen

Joepie, verhuizen. Oeps.

Ik had het niet zien aankomen, maar daar was het, het lot was op mij gevallen. De mogelijkheid om naar een groter huis te verhuizen, ja, met een tuin en een echte kamer voor alleen mijn atelier. Geen gedoe meer in de woonkamer, met eerst alles aan de kant zetten om dat wat je nodig hebt te kunnen pakken. O hemels. Euheu, dat is wat het zal zijn. Maar nu niet. Het is nog steeds een puinhoop en veel dingen zitten nog steeds in dozen en alles is overal en nergens. Maar elke dag wordt het beter. Slapen, douchen, koken lukt gewoon. Deze ruimtes zijn nu functioneel. Mijn woonkamer is een vreugde, een echte plek om te ontspannen en op adem te kunnen komen. Maar ik ben er nog niet. Er zijn een miljoen en één dingen te doen en zoveel dozen zijn nog steeds niet uitgepakt. Het ergste is nu toch voorbij. Ik heb zelfs even de tijd genomen om eens te kijken naar dit hele webshopmaakgebeuren. Dat is toch ook niet zo gemakkelijk. Ik  moet gewoon onthouden dat met elke dag en met elke stap het beter wordt, en dat ik er wel kom.
Om beveiligingredenen worden reacties van gasten eerst goedgekeurd door mij voordat deze worden geplaatst. Niet fijn, maar wel nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.